Oliven-tapenade

Oliven-tapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :

Ingredienser:
1 spsk.ekstra jomfruolivenolie
 fed1
2 tsk.tørret basilikum
1 ml.piskefløde
2 stilkepersille
250 g.sorte oliven
 
Opskrift:
De indkøbte oliven udstenes, hvis dette ikke er gjort i forvejen. Alle ingredienser blendes i en blender el. foodprocessor. Serveres koldt. Kan også laves med grønne oliven:


karakterer:
Opskriften er vist 26305 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ATN  -  2014-04-04 17:03:35
Mon ikke det er en dl piskefløde?