Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oliven-tapenade

Oliven-tapenade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Tapenade

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.ekstra jomfruolivenolie
 fed1
2 tsk.tørret basilikum
1 ml.piskefløde
2 stilkepersille
250 g.sorte oliven
 


Opskrift:

De indkøbte oliven udstenes, hvis dette ikke er gjort i forvejen. Alle ingredienser blendes i en blender el. foodprocessor. Serveres koldt. Kan også laves med grønne oliven:




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24398 gange,
og udskrevet 391 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ATN  -  2014-04-04 17:03:35
Mon ikke det er en dl piskefløde?