Provencalske rejer

Provencalske rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 løg
400 g.friske tomater
2 spsk.tomatpuré
0.5 bouillonterning, grøntsag
1 fedpresset hvidløg
1 pk.rejer
 salt
 peber
2 dl.ris
3 dl.vand
0.25 tsk.salt
100 g.ærter
 
Opskrift:
Løgene skæres i terninger. Tomaterne skylles og skæres i både. Løg, tomater, tomatpuré, bouillonterning og hvidløg koger i ca. 20 minutter under låg ved svag varme. Rejerne tilsættes og saucen smages til med salt og peber. Risene koges i 12 minutter i vand tilsat salt.

Ærterne tilsættes og risene trækker under låg i ca. 12 minutter.

Serveres evt. med en grøn salat.


karakterer:
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu