Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Provencalske rejer

Provencalske rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 løg
400 g.friske tomater
2 spsk.tomatpuré
1/2 grønsagsbouillonterning
1 fedpresset hvidløg
1 pk.rejer
 salt
 peber
2 dl.ris
3 dl.vand
1/4 tsk.salt
100 g.ærter
 
Opskrift:
Løgene skæres i terninger. Tomaterne skylles og skæres i både. Løg, tomater, tomatpuré, bouillonterning og hvidløg koger i ca. 20 minutter under låg ved svag varme. Rejerne tilsættes og saucen smages til med salt og peber. Risene koges i 12 minutter i vand tilsat salt.

Ærterne tilsættes og risene trækker under låg i ca. 12 minutter.

Serveres evt. med en grøn salat.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9372 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu