Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Provencalsk lamme ragout

Provencalsk lamme ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
600 g.udbenet lammebov
2 spsk.olivenolie
2 mellemstortløg
2 storerøde peberfrugter
0.5 tsk.hakket basilikum
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.chili peber
3 dl.tomatkoncentrat
12 sorte oliven - kan udelades
 Salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Skær kødet i mindre stykker … et par cm's længede og steg dem gyldne i olien. Tilsæt de hakkede løg, de strimlede peberfrugter, basilikum, oregano og chili pulveret og rør grundigt rundt imens. Tilsæt tomatkoncentratet og lad retten snurre i ca. 40 minutter. Oliven kan tilsættes fem minutter før serveringen. Franskmændene foretrækker pommes frites og flüte og et par glas kraftig rødvin til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10741 gange,
og udskrevet 182 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu