Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærkage, fransk

Kirsebærkage, fransk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kirsebær
3/4 dl.mælk
 smør eller margarine til formen
2 spsk.flormelis
6 æg
1 dl.sukker
1 dl.hvedemel
 
 Letpisket flødeskum
 


Opskrift:

Skyl kirsebærrene og tør dem med køkkenrulle. Fjern stilkene og evt også kernerne.

Giv mælken et opkog og lad den køle.

Læg kirsebærrene i en smurt, ovnfast form med høj kant, ca 24 ca i diameter, og drys dem med flormelis.

Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Tilsæt melet og spæd med mælken. Rør godt rundt og hæld dejen over kirsebærrene.

Bag kagen ved 175º i ca 25 min til overfladen har fået farve. Servér gerne kirsebærkagen lunken, men ikke kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11034 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-07-21 23:20:32
Det er altså en meget dårlig kage.. for mange kirsebær og for lidt kage.. Sorry... det er nærmest som kirsebær i en kage kun af æg.. ellers er det os der har helt fejlet undervejs..