Resultat ved søgning efter "glutenfri" : 148 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Glutenfri vandbakkelser
Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske til en jævn og klumpfri dej.
Tages af varmen og afkøles lidt, gerne i en røreskål.
Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.
Dejen kan evt. sættes på køl...
se mere her
Lagkagebunde Glutenfri
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Vend herefter de tørre ingredienser i.
Hæld dejen i en springform ca. 26 cm. i diameter.
Bag den ved 160 grader C. alm. ovn i 35 minutter.
Afkøl og flæk den i 2 lagkagebunde.
se mere her
Glutenfri gulerodskage
Hak mandlerne (evt. halvt solsikkekerner) fint og riv gulerødderne fint.
Pisk æggeblommer og farin til det skummer. Tilsæt gulerødder, mandler mel og revet appelsinskal. Vend de stiftpiskede hvider forsigtigt i.
Hældes i en bradepande...
se mere her
Brunsovs (Glutenfri)
Brun smør i en gryde. Rør maizenaen i fedtstoffet. Når melblandingen er lysebrun tilsættes bouillonen, og der piskes godt. Kog saucen igennem ved svag varme i 5 minutter. Juster farven med kulør og smag til med salt og peber.
se mere her
Glutenfri kanelkage
Den smeltede smør og sukker røres sammen.
Kærnemælken røres i.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Hæld dejen i en bradepande ca. 23x33 cm.
Bag kagen på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.
Kaffeglasuren...
se mere her
Glutenfri chokoladekage
Margarine røres blødt sammen med sukker.
Æggene tilsættes et af gangen. Kakao røres i.
Mel, bagepulver og vaniliesukker blandes sammen, røres stille i sammen med vand og mælk.
Bages i en lille bradepande ved 175 grader C. alm. ovn i ca 45...
se mere her
Glutenfri kammerjunker
Mel og bagepulver sigtes sammen. Sukker og vanille tilsættes. Kold, fast smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes ensartet og blank.
Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i...
se mere her
Frikadeller Glutenfri
Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes.
Kødet tilsættes.
Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.
Steges i mælkefri margarine.
se mere her
Glutenfrie hveder
Dejen røres på maskine.
Vandet lunes til det er håndvarmt og hældes i røreskålen.
Letmælk og fiberhusk tilsættes blandingen.
Blandingen røres i 5 minutter så fiberhusk gelerer.
Æggene tilsættes.
Melsorterne, blød margarine,...
se mere her
Squashkage Glutenfri
Pisk æg og sukker tilsæt olien.
Tilsæt mel, salt, bagepulver, natron, kanel, kardemomme og hakkede valnødder.
Bland til sidst groftrevet squash i dejen.
Hældes over i en bradepande.
Bages ved 200 grader C. i 50 min....
se mere her