Resultat ved søgning efter "glutenfri" : 148 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Franskbrød Glutenfri
Ælt gær, lunkent vand (max 37 grader C.) salt og Finax til en blød dej.
Kom den i en brødform eller sandkageform knap 2 l. hæver 15 minutter.
Pensl med vand, og drys sesamfrø eller birkes over.
Bages ca. 15 minutter ved 220 grader...
se mere her
Glutenfri brun sovs
Brun smør i en gryde. Rør maizenaen i fedtstoffet. Når melblandingen er lysebrun tilsættes bouillonen, og der piskes godt. Kog saucen igennem ved svag varme i 5 minutter. Juster farven med kulør og smag til med salt og peber.
se mere her
Jødekager, glutenfri
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes.
Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget.
Dejen kan rulles til pølser på ca. 6 cm. i diameter som lægges i køleskab mindst natten over.
Når de skal...
se mere her
Glutenfri vandbakkelser
Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør med grydeske til en jævn og klumpfri dej.
Tages af varmen og afkøles lidt, gerne i en røreskål.
Tilsæt æg lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.
Dejen kan evt. sættes på køl...
se mere her
Frikadeller Glutenfri
Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes.
Kødet tilsættes.
Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.
Steges i mælkefri margarine.
se mere her
Finskbrød, glutenfri
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes. Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget.
Dejen rulles til pølser 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg og drysses med hakkede...
se mere her
Glutenfri kanelkage
Den smeltede smør og sukker røres sammen.
Kærnemælken røres i.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Hæld dejen i en bradepande ca. 23x33 cm.
Bag kagen på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.
Kaffeglasuren...
se mere her
Vaniljekranse glutenfri
Kartoffelmel, majsmel (fin den gule ikke majsstivelse), vanillesukker og bagepulver blandes godt sammen.
Margarinen skæres i små stykker og tilsættes melet.
Sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet. Dejen lægges i køleskab...
se mere her
Brunkager Glutenfri
Potasken opløses i vandet.
Margarine, sirup og sukker varmes i gryde til kogepunktet.
Den opløste potaske røres i og massen stilles til afkøling.
Når massen er lunken blandes de øvrige ingredienser og røres i. Dejen æltes godt...
se mere her
Lagkagebunde Glutenfri
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
Vend herefter de tørre ingredienser i.
Hæld dejen i en springform ca. 26 cm. i diameter.
Bag den ved 160 grader C. alm. ovn i 35 minutter.
Afkøl og flæk den i 2 lagkagebunde.
se mere her