Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Glutenfri kammerjunker

Glutenfri kammerjunker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 70 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Kammerjunker

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.glutenfrit mel
2 tsk.bagepulver
1 spsk.vanillesukker
75 g.sukker
75 g.smør
1 æg
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Mel og bagepulver sigtes sammen. Sukker og vanille tilsættes. Kold, fast smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes ensartet og blank.

Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i diameter og lægges på smurte plader.

Bages ca. 7 minutter ved 200 grader C i forvarmet varmluftsovn.

Bollerne afkøles, flækkes og tørres ca. 6 minutter ved 200 grader C varmluft.

Kammerjunkerne afkøles helt og kan gemmes i kagedåser.

Tips:

Dejen kan i stedet rulles i pølser, der skæres i stykker, som trilles til boller og bages.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17031 gange,
og udskrevet 280 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Klara  -  2015-04-20 07:50:26
Det er dejlig at der er nogen der tænker på guten allergier det er min mormor nemmelig så det vil jeg prøve

Annette  -  2014-06-27 21:24:32
De smager helt fantastiske. Er også gode som en småkage.

  -  2011-06-01 09:53:02
Det var første gang jeg bagte dem. Jeg brugte schær mel mix B. Tænker de var meget vanskelige at flække så der var en del smulder. Næste gang vil jeg skære dem tynde og undlade at flække dem. Jeg vil også undlade 1/4 bagepulver da det smager igennem.

louise  -  2011-05-10 14:56:54
De er super gode! Bedre end dem man køber (både med og uden gluten). De er ret søde, men er fint til min smag, og med en god hjemmelavet koldskål, kan man jo tilpasse at den er lidt syrligere end ellers..