Glutenfri leverpostej

Glutenfri leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Glutenfri leverpostej, billede 4 Glutenfri leverpostej, billede 1 Glutenfri leverpostej, billede 2 Glutenfri leverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
200 g.skinkekød
200 g.løg
 salt
1 tsk.hvid peber
1 tsk.ingefær, stødt
2 spsk.majsmel
2 æg
5 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange.

Salt, peber, ingefær, majsmel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme.

Bages 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 36476 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-23 11:21:00
Har bagt mange leverpostege. Denne er fin i smagen, tilpas krydret. Konsistensen god og svampet. Jeg bruger kalvelever og kun 350- 400 gr spæk. Populær i hele familien