Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glutenfri leverpostej

Glutenfri leverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinelever
500 g.spæk
200 g.skinkekød
3 små løg
 salt
1 tsk.hvid peber
1 tsk.stødt ingefær
2 strøgne spsk majsmel
2 æg
5 dl.kaffefløde
 
Opskrift:
Svinelever, spæk, skinkekød og løg hakkes 1 - 2 gange. Massen røres med lidt salt. Peber, stødt ingefær, majsmel, æg og kaffefløde tilsættes. Rør det hele godt sammen og kom massen i forme.

Bages 1 time ved 160 - 170 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28247 gange,
og udskrevet 582 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Birte  -  2016-01-23 11:21:00
Har bagt mange leverpostege. Denne er fin i smagen, tilpas krydret. Konsistensen god og svampet. Jeg bruger kalvelever og kun 350- 400 gr spæk. Populær i hele familien