fint glutenfrit mel, gem 1-1.5 dl. mel til at forme baugetterne med500 g. fint glutenfrit mel, gem 1-1.5 dl. mel til at forme baugetterne med
Pensling: Pensling:
mælk eller sukkervand mælk eller sukkervand
Opskrift:
Margarinen smeltet og vand tilsættes.
Når det er håndvarmt, opløses gæren heri.
Salt og mel tilsættes.
Dejen røres med håndmikser eller røremaskine i ca. 10 minutter.
Del dejen i 3 portioner.
Form dejen til baugetter med det resterende mel.
Brødene ridses.
Hæver ca. 20 minutter.
Pensles med mælk eller sukkervand.
Bages midt i ovnen ved 250 grader C i ca. 10 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 38985 gange, og udskrevet 844 gange.
Kommentarer
christiane - 2016-03-05 04:29:26 syntes ikke det er godt nok at skrive frit mel da melet har meget forskellig fremgangsmåde og resultat
Carsten - 2011-01-28 09:21:41 Glutenfri mel er jo et vidt begreb......
Opskrifterne bør være "rigtige" opskrifter, såleds at der bruges Majsmel, Johannesbrødkernemel, rismel og andre alternativer. Ikke færdigblandinger. Der kan man jo bare læse på pakken....!
- 2011-01-11 00:01:26 Man bager bedre glutenfrit når man bruger HUSK.
- 2010-09-10 14:18:40 de bliver gode samme dag, men er absolut ikke velegnede dagen efter :(
Michelle - 2010-03-15 15:46:42 En utroligt nem opskrift, men desværre er de færdige brød ret kedelige. Jeg prøvede at lave en portion som hævede i to timer, og da brødene var formet efterhævede i 20 minutter, hvilket hjalp en smule.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider