Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baguetter (Glutenfri)

Baguetter (Glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
75 g.margarine
3 dl.vand
25 g.gær
1 tsk.salt
500 g.fint glutenfrit mel, gem 1-1.5 dl. mel til at forme baugetterne med
 
 Pensling:
 mælk eller sukkervand
 
Opskrift:
Margarinen smeltet og vand tilsættes. Når det er håndvarmt, opløses gæren heri. Salt og mel tilsættes. Dejen røres med håndmikser eller røremaskine i ca. 10 minutter.

Del dejen i 3 portioner. Form dejen til baugetter med det resterende mel. Brødene ridses. Hæver ca. 20 minutter.

Pensles med mælk eller sukkervand. Bages midt i ovnen ved 250 grader C i ca. 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 38567 gange,
og udskrevet 826 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

christiane  -  2016-03-05 04:29:26
syntes ikke det er godt nok at skrive frit mel da melet har meget forskellig fremgangsmåde og resultat

Carsten  -  2011-01-28 09:21:41
Glutenfri mel er jo et vidt begreb...... Opskrifterne bør være "rigtige" opskrifter, såleds at der bruges Majsmel, Johannesbrødkernemel, rismel og andre alternativer. Ikke færdigblandinger. Der kan man jo bare læse på pakken....!

  -  2011-01-11 00:01:26
Man bager bedre glutenfrit når man bruger HUSK.

  -  2010-09-10 14:18:40
de bliver gode samme dag, men er absolut ikke velegnede dagen efter :(

Michelle  -  2010-03-15 15:46:42
En utroligt nem opskrift, men desværre er de færdige brød ret kedelige. Jeg prøvede at lave en portion som hævede i to timer, og da brødene var formet efterhævede i 20 minutter, hvilket hjalp en smule.