Smelt margarinen og hæld den sammen med mælken i en skål, lad det afkøle til 37 grader eller lillefingervarmt.
Tilsæt sukker, salt og æg.
Rismel, majsmel og majsstivelse blandes og halvdelen tilsættes.
tilsæt mere melt til dejen ikke klistrer mere.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 15 min.
Del dejen i 2 og rul den ud til to firkanter på ca 30x30, skær hver firkant i 9 og læg en klat remonce på hver.
Luk dejen over og klem sammen og sæt bollerne med samlingen nedad på en smurt plade eller på bagepapir.
Efterhæv ca. 30 min.
Pensl bollerne med æg eller smør og bag dem ved 250 grader C. alm. ovn i ca 10 minutter.
Remonce:
Den bløde smør eller margarine røres sammen med sukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 31900 gange, og udskrevet 794 gange.
Energi:
KJ total 18998 (4523 kcal)
KJ pr. stk. 1055 (251 kcal)
Vægt ialt 1236 gram
Vægt pr. stk. 68 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1537 KJ (365 kcal) Protein 4.6 gram Fedt 18.5 gram Kulhydrat 45.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
josefine byberg-hansen - 2010-02-18 09:04:11 er rart med gluten frie opskrifter og denne er noget helt spesielt
Heidi Kristensen - 2009-01-24 19:51:14 Dejen er lidt skrøbelig. Det er derfor nemmest at forme bollerne i hånden. Læg en klat dej på håndfladen, glat den ud, læg remonce og fold sammen. Man kan med stor fordel dele bollerne midt over, når de er afkølede. Læg hindbærsyltetøj på bunden sammen med lidt creme og flødeskum og slut af med låget, hvorpå der er en klat glasur. Super lækkert.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider