Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Glutenfrie fastelavnsboller med remonce

Glutenfrie fastelavnsboller med remonce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 18 stk.
KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Mel

Glutenfrit melHøjtid: Fastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Glutenfrie fastelavnsboller med remonce, billede 4 Glutenfrie fastelavnsboller med remonce, billede 1 Glutenfrie fastelavnsboller med remonce, billede 2 Glutenfrie fastelavnsboller med remonce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Rismel
100 gram Majsmel
100 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Remonce:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Smelt margarinen og hæld den sammen med mælken i en skål, lad det afkøle til 37 grader eller lillefingervarmt. Tilsæt sukker, salt og æg.

Rismel, majsmel og majsstivelse blandes og halvdelen tilsættes. tilsæt mere melt til dejen ikke klistrer mere.

Lad dejen hæve tildækket i ca. 15 min.

Del dejen i 2 og rul den ud til to firkanter på ca 30x30, skær hver firkant i 9 og læg en klat remonce på hver. Luk dejen over og klem sammen og sæt bollerne med samlingen nedad på en smurt plade eller på bagepapir.
Efterhæv ca. 30 min.

Pensl bollerne med æg eller smør og bag dem ved 250 grader C. alm. ovn i ca 10 minutter.


Remonce:
Den bløde smør eller margarine røres sammen med sukker.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25778 gange,
og udskrevet 703 gange.


Energi:
KJ total 18998 (4523 kcal)
KJ pr. stk. 1055 (251 kcal)
Vægt ialt 1236 gram
Vægt pr. stk. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1537 KJ (365 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 45.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

josefine byberg-hansen  -  2010-02-18 09:04:11
er rart med gluten frie opskrifter og denne er noget helt spesielt


Heidi Kristensen  -  2009-01-24 19:51:14
Dejen er lidt skrøbelig. Det er derfor nemmest at forme bollerne i hånden. Læg en klat dej på håndfladen, glat den ud, læg remonce og fold sammen. Man kan med stor fordel dele bollerne midt over, når de er afkølede. Læg hindbærsyltetøj på bunden sammen med lidt creme og flødeskum og slut af med låget, hvorpå der er en klat glasur. Super lækkert.