Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glutenfrit pitabrød

Glutenfrit pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
50 g.gær
500 g.fint glutenfrit mel
0.5 tsk.salt
2 spsk.olie
 
 Pensling:
 Sukkervand
 


Opskrift:

Gæren opløses i vandet, de øvrige ingredienser blandes i og det hele røres 10-15 minutter i røremaskine.

Dejen formes til små flade brod som hæver i 30 minutter.

Kan pensles med sukkervand, så de får en mere gylden skorpe. Bages ved 250 grader C i 8-10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18348 gange,
og udskrevet 389 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-03 10:42:56
Det kommer meget an på hvilket mel du bruger, opskriften her er jo glutenfri og det er gluten der indeholder store dele af bageevnen, men jeg har prøvet at bage med finax melblanding som godt nok indeholder mælkepulver, men denne blanding er lavet på udvasket hvedemel og jeg syntes den hævede fint, men har også bagt med jyttemel og det har ikke nær samme bageevne men det er så også hvedefrit.


mufasa  -  2008-04-29 21:09:58
ikke imponeret. brødene hævede ikke op hverken før eller under bagning. Brugte godt nok tørgær, men det plejer ikke at være et problem.