Melboller til suppe (glutenfri)

Melboller til suppe (glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
80 g.mælkefri margarine
2 dl.vand
2 spsk.husk
100 glutenfrit mel (Semper Finmix)
4-5 æg
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Bring margarine og vand i kog. Tilsæt alt melet og husk på en gang, ved konstant omrøring med håndmixer. Tag afbagningen af varmen, når den slipper gryden. Lad den afkøle til håndlunken. Pisk et æg sammen ad gangen. Tilsæt ægget lidt efter lidt. Rør dejen godt mellem hver tilsætning af æg med håndmixer. Pas på at dejen ikke bliver for flydende. Tilsæt salt.

Bring en gryde med stor overflade i kog med letsaltet vand. Sæt en kande med koldt vand parat. Desuden en skål med koldt vand og en hulske. Tag gryden af varmen. Fyld dejen i en plastpose. Klip et hjørne af posen. Dyp en kniv i det kogende vand. Pres lidt dej frem og snit det af. Tilbered kun et lag boller ad gangen. Sæt dem over varmen. Hæld lidt koldt vand i gryden, lige når vandet når kogepunktet. Gentag dette tre gange i alt.

Tag bollerne op med en hulske og læg dem i koldt vand. Derefter til afdrypning i en sigte.

Læg bollerne i den varme suppe lige før servering. De må ikke koge.





karakterer:
Opskriften er vist 31813 gange,
og udskrevet 505 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-18 17:55:47
Mel og husk kan udskiftes med mannagryn. Fik jeg som barn. Smager fantastisk - kan også bruges til saftsuppe. Ikke fryseregnet.

  -   2016-03-11 12:33:22
Kan melboller fryses ned?????

  -   2014-03-03 16:15:46
hej vil prøve at lave dem men kan de frys ned.

  -   2011-05-02 18:23:24
Kan melbollerne fryses?

  -   2009-12-30 13:04:32
min familie synes det er de bedste melboller de nogen sinde har fået. jeg brugte kun 3 æg da dejen ellers ville være blevet for tynd. jeg gentog ikke processen med det kolde vand tre gange men holdt bare grydens temp under kogepunktet.