Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Choko-marcipan-nøddekage Glutenfri

Choko-marcipan-nøddekage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-12 

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Vides ikke

Indsendt af : NicolajBR

Indsendt :




Ingredienser:
4 æg
150 g.brun farin
1 dl.nødder
1 dl.mandler
30 g.glutenfri mel
150 g.smeltet smør
60 g.revet marcipan
100 g.chokolade
 


Opskrift:

Hak chokoladen groft. Blend mandler og nødder i en blender til en fin mel. Riv marcipanen i nøddeblandingen.

Del æggene i to skåle – en med hvider og en med blommer.
Pisk hviderne stive med halvdelen af den brune farin.

Pisk herefter blommerne med resten af den brune farin, og tilsæt smeltet smør. Bland herefter blendede nødder og mandler, marcipan og afslut med at blande chokoladen i.

Herefter vendes æggehvideblandingen i dejen, og det hele hældes i en springform med bagepapir i bunden.
Bag kagen i 30 minutter(afhængig af formens størrelse) ved 180 grader uden varmluft(dog forvarmet)


Tips:

Den skal være svampet inden i. Folk uden glutenallergi burde også lave den (:




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3383 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene Hansen  -  2015-06-23 13:28:58
Jeg har lige bagt Choko-marcipan-nøddekage- Glutenfri og kan fortælle ar den er fryseegnet.Venlig hilsen Lene.