Æblerispie Glutenfri

Æblerispie Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.syrlige æbler
0.5 Vaniljestang
0.5 dl.rosiner
 risengrød (5 dl. mælk 1 dl. ris)
2 spsk.smør
2 spsk.sukker
25 g.grofthakkede mandler
2 æg
 
Opskrift:
Kog æbler til mos med vanilie. Tilsæt sukker og rosiner og kom det i et ovnfast fad. Afkølet risengrød røres med smeltet smør, sukker mandler og æggeblommer. Pisk hviderne og vend dem i. Fordel dette over æblerne. Bages ved 175-180° i en time. Serveres lun med flødeskum til.





karakterer:
Opskriften er vist 9766 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-02 20:38:56
Super dejlig er denne kage, smager helt forrygende og holder sig frisk! Er desuden glutenfri, fedtfattig, sukkerfattig (man kan udskifte sukkeret med sødemiddel). Desuden får man brugt en rest risengrød Tip! Prøv at drysse rørsukker ovenpå, det giver sprød skorpe. Det smager godt med orangeblomstvand i dejen.