Roulade glutenfri

Roulade glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt af : Herdis lund

Indsendt :      Red :
Roulade glutenfri, billede 4 Roulade glutenfri, billede 1 Roulade glutenfri, billede 2 Roulade glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
60 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
35 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes meget grundig 5-10 min.

De 2 slags mel og bagepulver vendes forsigtig i ægge massen.

Bages i ovn ved 200 grader C., Alm. ovn i 5-8 min.

Vendes ud på sukker strøet papir, fyld smørres på og den rulles sammen.

Vælges der fløde skal der ventes til rouladen er kold.

Tips:

Fyld:
marmelade ca. 150 g.
nutella-chokolade
flødeskum og bær


arbejdstid ialt 20 min nem at arbejde med






karakterer:
Opskriften er vist 9776 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4787 (1139 kcal)
KJ pr. Pers. 478 (113 kcal)
Vægt ialt 435 gram
Vægt pr. Pers. 43 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1100 KJ (262 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 47.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu