Glutenfri fiskefilet
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Filetterne gåes igennem for ben, det yderste af filetterne kan skæres af.
Fileten vendes først i kartoffelmel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp. Steg fileten på en varm pande i smør og olie. |
Glutenfri fiskefilet - så nemt kan du lave din egen paneringHvis du lider af glutenallergi eller cøliaki, er den traditionelle panering til fiskefilet udelukket, da den består af hvedemel og rasp. Heldigvis kan du nemt lave din egen hjemmelavede glutenfri panering til fiskefilet, så du kan spise med ved middagsbordet, når de andre får smørrebrød med lun velsmagende fiskefilet. Udskift blot den traditionelle rasp med glutenfri rasp og hvedemelet med kartoffelmel.Tilbehør til glutenfri fiskefiletMarkedet for glutenfri produkter er voksende, hvilket gør det langt nemmere at tilberede sine egne glutenfri retter. Du kan med fordel bage dit eget glutenfri rugbrød og servere det sammen med en glutenfri fiskefilet. Remoulade og citron er velment tilbehør, når det kommer til en klassisk rugbrødsmad med fiskefilet. Hvis du ønsker at gøre mere ud af din fiskefilet mad, kan du toppe den med rejser, cherrytomater, en skive agurk, et par stænger asparges og lidt dild. |
Opskriften er vist 4958 gange,
og udskrevet 16 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne