Glutenfri fiskefilet

Glutenfri fiskefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Glutenfri fiskefilet, billede 4 Glutenfri fiskefilet, billede 1 Glutenfri fiskefilet, billede 2 Glutenfri fiskefilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Panering:
  Kartoffelmel
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Rasp, glutenfri 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Filetterne gåes igennem for ben, det yderste af filetterne kan skæres af.

Fileten vendes først i kartoffelmel, så i sammenpisket æg og derefter i rasp.

Steg fileten på en varm pande i smør og olie.





Beskrivelse:

Glutenfri fiskefilet - så nemt kan du lave din egen panering

Hvis du lider af glutenallergi eller cøliaki, er den traditionelle panering til fiskefilet udelukket, da den består af hvedemel og rasp. Heldigvis kan du nemt lave din egen hjemmelavede glutenfri panering til fiskefilet, så du kan spise med ved middagsbordet, når de andre får smørrebrød med lun velsmagende fiskefilet. Udskift blot den traditionelle rasp med glutenfri rasp og hvedemelet med kartoffelmel.

Tilbehør til glutenfri fiskefilet

Markedet for glutenfri produkter er voksende, hvilket gør det langt nemmere at tilberede sine egne glutenfri retter. Du kan med fordel bage dit eget glutenfri rugbrød og servere det sammen med en glutenfri fiskefilet. Remoulade og citron er velment tilbehør, når det kommer til en klassisk rugbrødsmad med fiskefilet. Hvis du ønsker at gøre mere ud af din fiskefilet mad, kan du toppe den med rejser, cherrytomater, en skive agurk, et par stænger asparges og lidt dild.

karakterer:
Opskriften er vist 3869 gange,
og udskrevet 12 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4646 (1106 kcal)
KJ pr. stk. 1161 (276 kcal)
Vægt ialt 584 gram
Vægt pr. stk. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 795 KJ (189 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu