Finskbrød, glutenfri

Finskbrød, glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Finskbrød, glutenfri, billede 4 Finskbrød, glutenfri, billede 1 Finskbrød, glutenfri, billede 2 Finskbrød, glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Majsmel
100 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Opskrift:
Majsmel, kartoffelmel og hjortetaksalt blandes. Fedtstoffet smuldres heri. Sukker blandes i. Dejen æltes sammen med ægget.

Dejen rulles til pølser 2½ cm i diameter. Tryk dem lidt flade og pensl med sammenpisket æg og drysses med hakkede mandler og perlesukker. Skær stængerne i ca. 2 cm brede stykker.

Bages ca. 10 min. ved 200 grader C alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 3174 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11587 (2758 kcal)
KJ pr. Portion 11587 (2758 kcal)
Vægt ialt 690 gram
Vægt pr. Portion 690 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1679 KJ (399 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 20.5 gram
Kulhydrat 49.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu