Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tigerkage – Glutenfri

Tigerkage – Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
3 æg
2 dl.sukker
2.5 dl.kartoffelmel
1.5 tsk.bagepulver
1 spsk.vanillesukker
2 spsk.kakao
2 spsk.varmt vand
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og lad det køle lidt. Pisk æg og dukker skummende. Bland kartoffelmel, bagepulver og vanilledukker og kom det i æggene sammen med det smeltede smør. Vær på vagt, kakao og vand skal bruges om lidt. Bland det hele med en dejskraber og kom halvdelen af dejen i en smurt sandkageform på ca. 1½ L. Rør kakao og vand i resten af dejen og hæld den oven på den lyse dej. Træk en gaffel gennem dejen, så den lyse og mørke blandes. Sæt kagen i ovnen på nederste rille og bag den ca. 45 min ved 175 grader C.

Afkøl formen lidt på en rist, inden kagen vendes ud til afkøling på risten.

Tips:

Tigerkagen skulle gerne blive brun- og gulstribet. Den er uden hvedemel, praktisk hvis du har en glutenallergiker i familien eller vennekredsen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11141 gange,
og udskrevet 416 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-01-17 10:30:51
Kagen er let, hurtig og billig at lave. Det er en opskrift der kan gives med et smil til mennesker der ikke er vant til at lave glutenfri mad.


bambi  -  0000-00-00 00:00:00
den er mega go´, smager af et stk mere