Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frugtboller Glutenfri

Frugtboller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.gær
5 dl.vand
8 dadler
1 dl.rosiner
50 g.tørrede æbler
5 svesker
1 spsk.revet citronskal
175 g.kikærtemel
125 g.rismel
200 g.hirsemel
1 tsk.salt
1 dl.solsikkeolie
 
Opskrift:
Sæt de tørrede frugter i blød i vandet mindst 1 time. Brug det resterende vand til udrøre gæren i. Hak frugterne i små stykker, riv citronskal og kom det ned til gæren. Hæld olien i. Bland de tørre ingredienser og kom melblandingen i lidt efter lidt under kraftig omrøring. Form (den lidt klistrede del) til 12 boller og sæt dem på en smurt plade. Lad dem hæve 1 time. Bag bollerne midt i ovnen 25-30 min. ved 200 °.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22483 gange,
og udskrevet 601 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Karina  -  2009-03-03 13:39:26
Hej, skal der virkelig 100 g gær i bollerne, eller er det en fejl??