Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugtboller Glutenfri

Frugtboller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.gær
5 dl.vand
8 dadler
1 dl.rosiner
50 g.tørrede æbler
5 svesker
1 spsk.revet citronskal
175 g.kikærtemel
125 g.rismel
200 g.hirsemel
1 tsk.salt
1 dl.solsikkeolie
 


Opskrift:

Sæt de tørrede frugter i blød i vandet mindst 1 time. Brug det resterende vand til udrøre gæren i. Hak frugterne i små stykker, riv citronskal og kom det ned til gæren. Hæld olien i. Bland de tørre ingredienser og kom melblandingen i lidt efter lidt under kraftig omrøring. Form (den lidt klistrede del) til 12 boller og sæt dem på en smurt plade. Lad dem hæve 1 time. Bag bollerne midt i ovnen 25-30 min. ved 200 °.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21764 gange,
og udskrevet 571 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2009-03-03 13:39:26
Hej, skal der virkelig 100 g gær i bollerne, eller er det en fejl??