Frikadeller Glutenfri
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes.
Kødet tilsættes.
Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.
Steges i mælkefri margarine. |
|
Opskriften er vist 71329 gange,
og udskrevet 931 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2012-09-22 16:00:19 Prøv bare at putte løg,salt og peber i, ikke æg eller mælk kun de tre ting,jeg bruger aldrig æg,rasp,mel ovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne