Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frikadeller Glutenfri

Frikadeller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :


Frikadeller Glutenfri, billede 4 Frikadeller Glutenfri, billede 1 Frikadeller Glutenfri, billede 2 Frikadeller Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Hirseflager
   


Opskrift:

Æg, krydderier, hakket løg og mælk blandes. Kødet tilsættes. Derefter tilsættes hirseflager og/eller glutenfri rasp til den rette konsistens er opnået.

Steges i mælkefri margarine.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 42902 gange,
og udskrevet 631 gange.


Energi:
KJ total 5882 (1400 kcal)
KJ pr. Pers. 1470 (350 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. Pers. 210 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 700 KJ (166 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sandra  -  2012-09-22 16:00:19
Prøv bare at putte løg,salt og peber i, ikke æg eller mælk kun de tre ting,jeg bruger aldrig æg,rasp,mel ovs