Kødboller til suppe (glutenfri)

Kødboller til suppe (glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.finthakket svine- og oksekød
2 tsk.finthakket løg
1 æg
2 tsk.salt
 lidtpeber
3 spsk.glutenfrit mel
1-2 dl.suppe eller vand
 
Opskrift:
Kødet og løget skal være meget finhakket, for at bollerne kan blive glatte. Rør farsen sammen. Lad den trække i ca. ½ time i køleskab. Bollerne formes med en ske og koges i letsaltet vand i 3-4 minutter. Tag dem op med en hulske.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16076 gange,
og udskrevet 248 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu