krydres med salt/peber og uresalt og frisk basilikum/mynte (evt. stødt) krydres med salt/peber og uresalt og frisk basilikum/mynte (evt. stødt)
Opskrift:
Kog vandet til risene, og kog dem. Imens tilberedes grønsagerne. Courgetten og auberginen skæres i tynde skiver på langs. Mango skrælles og skæres i tynde skiver. Gulerødderne rives, tomaterne skæres i tynde både.Når risene er kogte lægges de til side, imens smøres et ovnfast fad hvor squash lægges i bunden, mango og gulerødder,ris,pastasovs, aubergine, squash,ris, tomater osv, slut med pastasovs. Krydr imellem lagene.
Tips:
Allergivenlig og glutenfri
grønsags-lasagne.
Tilberedes i et stort ovnfast fad.
Ovn 200 grader i Ca.45-50 min.
Kan evt. gratineres med revet parmesanost.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3994 gange, og udskrevet 65 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider