Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Piroger Glutenfri

Piroger Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
3 dl.vand
2 spsk.husk
2 æg
1 dl.olie
500 g.Fin Mix
1 tsk.salt
0.5 tsk.basilikum
1 tsk.koriander
 
 Fyld:
500 g.hakket kalvesmåkød
100 g.hakket spinat
1 finthakket løg
 salt
 peber
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk. Rør godt og lad blandingen stå i 10 min. Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet. Ælt dejen grundigt igennem med en maskine. Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. Drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem. Del dejen i 20 stykker. Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen. Pens med æg.

Bages ved 200 grader i 15-20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9189 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-02-02 14:20:38
hvordan kan man få 24 ud af 20 boller ????????????????