Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cornflakeskager (glutenfri)

Cornflakeskager (glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Lullis

Indsendt :



Ingredienser:
 Kagerne:
100 g.cornflakes (glutenfri)
75 g.margarine el. smør
1 æg
125 g.sukker
2 spsk.jyttemel (glutenfri)
2 tsk.bagepulver
1 tsk.vanillesukker el. 0.5 vanillestang
 
 Smørcreme:
1 dl.vand
200 g.sukker
1 æggeblomme
250 g.smør
 vanillesukker
 
Opskrift:
kagerne:
smelt smøret og hæld det over de groftknuste cornflakes.
rør æg og sukker med hinanden til det er luftigt.
Tilsæt mel og begepulver, og tilsæt slutteligt cornflakesblandningen.

Bages i ca. 10 min. ved 100 grader.

Smørcreme:
vand, sukker og vanillepulver hældes i en gryde og opvarmes til man har en tyktflydende, let gylden sirup. Denne tages af varmen og køles ned i ca. ½ time.
Smør og æggeblommes røres blødt, og den afkølede sirup tilsættes. Rør til smørcremen er hvid og luftig.

De afkølede kager lægges sammen to og to med smørcreme imellem (lige som havregrynskager)

Tips:

Opskriften er glutenfri, men man kan sagtens lave den i en ikke glutenfri udgave. Erstat blot jyttemel med almindelig hvedemel.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Havregrynskager

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7410 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lullis  -  2012-04-29 16:08:03
ok - opdagede lige en fejl. De skal selvfølgelig ikke bages ved 100 grader, men ved 200. Man sætter med en ske 10-12 klatter af dejen, og jævner den lidt ud. Vær opmærksom på, at de flyder meget ud under bagningen.