Glutenfri burgerboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Mel og Fiber Husk blandes. De øvrige ingredienser blandes i, som til alm. boller. Dejen forhæver.
Derefter formes bollerne inden i en hånd. En god ide med olie på hænderne eller kirurghandsker. Bollerne skal være store og ikke for høje. Ca. 8 stk. Bollerne hæver til passende størrelse. Pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bollerne bager i ca. 15 minutter ved. 225 grader C, til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 45444 gange,
og udskrevet 1213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2010-11-25 17:03:54 Ved glutenfri brød er jeg meget opmærksom på fugten (gluten holder på væden) derfor har jeg altid et vådt klæde over ved ævning og en skål vand i ovnen under bagning, og hellere for tynd dej end for tyk. anonym - 2008-09-09 14:43:10 Der står bare "hvid glutenfri mel". Kan det være alt fra Jyttemel til majsmel, boghvedemel eller hvorledes? Vil du ikke være sød at konkretisere lidt :-) dorte - 2005-01-01 01:01:01 da jeg brugte forholdene der står i opskriften var dejen flydende, jeg tilførte 200 g hvid mere og det virker passende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne