Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sarah Bernard Glutenfri

Sarah Bernard Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Julie

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.mørk kogechokolade
1 posemarkroner
4 dl.fløde
 
 Overtræk:
 Chokolade
 


Opskrift:
Fløden og ckololaden smeltes langsomt sammen i en gryde. Stilles koldt og piskes indtil flødeskumskonsistens opnås. Med en ske sættes ønskede mænge chokoladeflødeskum på makronen og overtrækkes med mørk chokolade. Drys med violer.

Tips:

Istedet for alm Sarah Bernard, kan man tilsætte lidt mint ekstrat, appelsinskal, kokos ekstrat, eller div. likører ved fløden, for at få anderledes og spændende varianter.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7317 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Bente  -  2009-07-17 21:21:33
Sarah Bernard kagen er "opfundet" af cafe La Glace i anledning af Sarah Bernards besøg i København 1880. Hele byen var på den anden ende af begejstring, beskrevet i flere kilder. Den originale opskrift findes på La Glace's hjemmeside. Stadig en herlig himmerigsmundfuld, men lidt tung med trøffelcreme.

en konditor  -  2008-06-18 21:30:39
Når vi laver Sarah Bernhard, koger vi fløden op så det lige koger, derefter tilsætter vi chokoladen og røre rundt til det er smeltet (der skal stadig være varme under) - lad det koge op men også kun lige, tag det af og afkøl det- gerne tildækket for at undgå den "skorber"

Anette  -  2007-12-30 19:27:50
Så vidt jeg ved, er der gluten i "købe" markroner, jeg har ihvertfald ikke fundet nogle uden :-(

mads  -  2007-12-27 19:13:52
Det er vigtigt at fløden og chokoladen småsimrer en smule efter chokoladen er opløst. Dette forhindrer at blandingen skiller under nedkølingen.