Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleripostej Glutenfri

Selleripostej Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.selleri
125 g.løg
125 g.rodpersille eller pastinak
3 spsk.olivenolie
2 dl.urteafkog
50 g.kikærtemel
50 g.rasp eller rismel
2 æg
3 fedhvidløg
½ spsk.oregano
 havsalt
 peber
 


Opskrift:

Grøntsagerne skylles, renses og snittes/rives. Svitses i olivenolie, urteafkog hældes ved og grøntsagerne simre i 5-6 minutter. Øvrige ingredienser tilsættes, grøntsagsfarsen røres godt igennem og smages til. Postejform smøres med plantemargarine, farsen hældes i og drysses med græskarkerner.

Bages ved 170-180° C i ca. 40-45 minutter.

Serveres lun eller kold, egner sig fint til pålæg med dagens grønne drys.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14617 gange,
og udskrevet 279 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-02-23 11:01:44
Jeg forstår ikke at denne ret er under glutenfri, når der står rasp i opskriften... Rasp er jo lavet af, hvedebrød...