Brunkager Glutenfri

Brunkager Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 140 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Brunkager Glutenfri, billede 4 Brunkager Glutenfri, billede 1 Brunkager Glutenfri, billede 2 Brunkager Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
570 gram Majsmel
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 tsk. Potaske
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
4 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
   
Opskrift:
Potasken opløses i vandet.
Margarine, sirup og sukker varmes i gryde til kogepunktet.
Den opløste potaske røres i og massen stilles til afkøling.

Når massen er lunken blandes de øvrige ingredienser og røres i. Dejen æltes godt igennem.

Den trilles i tykke stænger - det kan med fordel gøres i bagepapir. Stængerne lægges op mod hinanden, gerne lidt i spænd, så de holder formen. Stilles koldt et døgns tid.

Dejen skæres i tynde skiver og bages 7-8 minutter ved 170 grader C alm. ovn på næstøverste rille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 45820 gange,
og udskrevet 1432 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 27390 (6521 kcal)
KJ pr. stk. 195 (46 kcal)
Vægt ialt 1649 gram
Vægt pr. stk. 11 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1660 KJ (395 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 13.3 gram
Kulhydrat 66.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu