Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glutenfrit Muslibrød

Glutenfrit Muslibrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
25 g.gær
30 g.tempereret smør
1 tsk.salt
7 dl.Finax glutenfri melmix
3 dl.Finax glutenfri musli
 
 Pensles og garneres med vand og musli
 


Opskrift:

Smuldrer gæren i en skål og tilset lunkent vand. Rør til den er opløst. Tilset smør, salt og melmix. Ælt i maskine i 5 minutter. Bland så muslien forsigtig i. Dejen helles i en smurt aflang form 1,5 liter. Set til hævning i 30 minutter tildækket.

Pensl brødet med vand og drys over lidt musli. Bag ved 200 grader nede i ovne i ca. 30 minutter.

Afkøles på rist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24094 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carsten  -  2011-01-28 09:24:05
Dette er ikke en opskrift..... Men en besrivelse af brugen af en færdigblanding.... Det er sku for nemt....! Prøv igen!