Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glutenfri vandbakkelser

Glutenfri vandbakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lundgaard-kjoeller

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.vand
50 g.margarine
100 g.glutenfri melblanding
3 store eller 4 små æg
0.25 tsk.Salt
1 knsp.sukker
 
Opskrift:
Dejen laves som ved almindelige vandbakkelser, dog skal det ikke bages igennem på kogepladen , men tages af så snart al det glutenfrit mel er opsuget af vandet og margarinen.

Afkøles let og 1 æg røres i ad gangen.


Formes på bagepapir som en kage-mand eller -kone. Eller sprøjtes med sprøjtepose som små boller på bagepapir.

Bages ved 225 grader C. i alm. ovn, eller ved 200 grader C. i varmluftovn.
!!!OBS-OBS-OBS!!! Vær opmærksom på at ved varmluft vil bollerne af denne dej, begynde at blæse rundt i ovnen frit imellem hinanden, lidt før de er færdige, da de bliver luftige og margarinen smører dem i bunden imens de bages!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 35941 gange,
og udskrevet 512 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gustav  -  2019-08-04 15:16:21
“Dejen laves som almindelig vandbakkelses dej” Det er ikke så begyndervenligt

  -  2019-03-11 14:02:15
Det ville være rart hvis der stod hvor længe bagetiden var

Søs   -  2016-04-09 23:19:39
Super god opskrift! Jeg brugte 75 g. Rismel og 25 g. Havremel. Dejen blev en anelse tynd, men resultatet blev fint. Jeg tilsætter altid en knivspids bagepulver. De skal bages min. 35 min.