Lagkagebunde Glutenfri

Lagkagebunde Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Pre-Mix

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Lagkagebunde Glutenfri, billede 4 Lagkagebunde Glutenfri, billede 1 Lagkagebunde Glutenfri, billede 2 Lagkagebunde Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 hele Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
60 gram Rismel
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Vend herefter de tørre ingredienser i.

Hæld dejen i en springform ca. 26 cm. i diameter.

Bag den ved 160 grader C. alm. ovn i 35 minutter.

Afkøl og flæk den i 2 lagkagebunde.


karakterer:
Opskriften er vist 131491 gange,
og udskrevet 2617 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (56 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4226 (1006 kcal)
KJ pr. Portion 4226 (1006 kcal)
Vægt ialt 265 gram
Vægt pr. Portion 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1595 KJ (379 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 0.3 gram
Kulhydrat 91.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

PMStar  -  2021-12-04 14:16:24
Jeg har bagt en del for at finde ud af, den jeg syndes er bedst, og som hæver mest og jævnt. Tilføjelse til opskriften. * Det giver en ekstra god smag, hvis men tilføjer 4 tsk. Vaniljesukker. * Bagepulver skal være med top på tsk. (Ca. 10-13g) * Del æggene i blomme og æggevide. * Pisk Æggeviden helt stiv. * Tilsæt sukker, til den er rørt ud. * Tilføj Æggeblommen og rasten af ingredienserne. * Smør springformen med rigtig smør. (Så sidder den ikke fast på siderne og bunden)

Gerda  -  2019-11-16 22:54:58
Rigtig god. Bliver lidt tør ved frysning

Signe  -  2019-02-01 10:41:47
Jeg elsker denne her opskrift :) Tak for den :)

Jeanette   -  2017-03-26 14:16:15
Kan denne bund fryses, hvis man vil bruge den til en islagkage? Eller hvis man vil bage den før man skal bruge den?

Marianne  -  2016-04-29 11:15:19
Jeg har brugt opskriften en del gange og min familie er super glade for den, har aldrig haft problemer med resultatet ..... En super lækker bund

Lisbeth Bech Andetsen  -  2015-03-27 23:03:33
Vil bare lige sige., at man ikke skal smørre sin form Fordi så falder kagen nemmere sammen. Bare et råd fra en bage glad 😄

Lisa  -  2014-09-07 18:34:51
Det blev til en stor makron for mit vedkommende

  -  2014-05-22 20:37:59
Kan man putte smeltet chokolade i eller kakao, så det bliver choks-lagkagenunde??

Lykke jørgensen  -  2014-01-31 16:44:21
Jeg måtte puttet extra kartoffel mel og rismel, men min bund falde sammen, også selvom t jeg følger opskriften til punkt og prikke så falder mine bunder bare sammen,og hvorfor gøre den det??

Mig:)  -  2012-07-09 14:18:16
Kan man putte kakao i???

  -  2012-05-29 08:29:15
Hva er bedst at bruge? Premix eller rismel?

Per  -  2012-03-28 07:42:17
Pre-mix er en glutenfri melblanding, mener vi har brugt finax glutenfri melblanding i stedet, den uden mælk. Dobbelt portion vil ikke kunne være i en springform, men den kan jo bages af 2 gange så.

Karina  -  2012-03-15 16:20:10
Hvad er Pre-mix?

camilla  -  2011-07-15 00:45:24
Hvis jeg laver dobbelt portion mon så den kan være en en springform?

miig  -  2011-03-06 19:07:12
SUPER KAGE! kan KLAAAAART anbefales!

Anne  -  2010-09-08 16:15:13
Hanne du kan ikke mene seriøst at du ikke forstår denne opskrift!!!

Hanne Thind  -  2008-05-19 19:21:41
Det er da meget godt og får at vide at hælde dejen i formen men hvilken dej. Pisk sukker og æg sammen til til en hvid skum, og der efer rør melet i med en let hånd. Husk at smører formen med olie. eller margarine. Opskrifter er gode men da det ikke er alle der kan bage er det svært at forstå hvad i mene.

sus.m  -  2008-04-05 16:02:28
Gæsterne var begejstrede. Til 15-16 mennnesker, når jeg lavede 3 bunde til 1 kage. Jeg lagde den sammen med hindbærflødecreme, banan og chokoladespåner. Overtrukket med flødeskum. Guf.

bambi  -  0000-00-00 00:00:00
lagkagen bliver rigtig god, men man skal lave dobbelt for at få en normal lagkage

Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Det er da en meget god og nem opskrift ;-)