Glutenfrie hindbærsnitter

Glutenfrie hindbærsnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Mørdej:
200 g.glutenfri mel
100 g.sukker
0.5 æg
130 g.margarine
 
 Fyld:
200 g.hindbærmarmelade
 
 Glasur:
100 g.flormelis
 vand
 
Opskrift:
Æg og sukker blandes og røres let. Blødgjort marg. og mel tilsættes. Brug røremaskine. Æltes godt igennem med hænderne og lad gerne dejen hvile til næste dag. (eller nogle timer).

Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle.

Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter.


karakterer:
Opskriften er vist 18409 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mette  -  2015-05-02 14:22:55
Super nem og utrolig lækker opskrift. Har tidligere lavet ikke glutenfri hindbærsnitter og kan ikke smage forskel. Jeg brugte rørsukker i stedet for almindeligt og tilføjet lidt ekstra da dette søder minder. Tror dog ikke det havde været nødvendigt. Jeg lod dejen stå på køl en times tid hvilket var rigeligt. I stedet for at skære firkanter, udstikker jeg dejen inden den bages, på denne måde bliver smuldre kagen ikke og man kan nemt selv vælge størrelsen af den enkelte hindbærsnitte. Tilsidst blev de pyntet med frysetørret hindbær og lidt raw lakrids pulver fra Johan Bülow.