Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengslagkage Glutenfri

Marengslagkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
200 g.sukker
200 g.margarine
2 æg
4 æggeblommer
100 g.kartoffelmel
100 g.Fin Mix
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vanillesukker
 
 Marengsmasse:
4 æggehvider
200 g.sukker
1 tsk.eddike
 
 Fyld:
 Jordbær (eller andre bær)
 Flødeskum
 


Opskrift:

Sukker og margarine røres sammen, tilsættes et æg ad gangen og røres godt ind imellem. De tørre ingredienser blandes og røres i dejen. Dejen fordeles i to smurte forme og bages ved 200 grader i 10 min. Pisk æggehvider, sukker og eddike til luftig masse. Fordel massen over de forbagte bunde. Bages herefter ved 180 grader i 15 min. Kagerne pyntes med bær og lægges evt. sammen.

Server flødeskum hertil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18633 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

JulieH  -  2008-01-22 12:20:02
Brugte mælkefri margarine istedet for rigtig margarine, så passer den også fint til kerasin-allergikere.


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Fin mix er glutenfrit mel,men du kan bruge almindeligt mel hvis du ikke har cøliaki


Henriette  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er Fin Mix, som er nævnt i opskkriften ?


Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker. Prøv evt at lægge den sammen med flødeskum tilsat hakket chokolade. Mums. Okay.. en rigtig kaloriebombe, men god god god :o)