Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pizzadej glutenfri (Jyttemel)

Pizzadej glutenfri (Jyttemel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 27 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Astrid

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
9 dl.lunkent vand
1.5 tsk.salt
1 spsk.Birkesød eller sukker
0.5 dl.olie
1 poseJyttemel
 
Opskrift:
Det er den samme opskrift som “Nemme boller”, men der skal ikke bruges ligeså meget mel! Pizzaerne smager bedst som små pizzaer - 9 stk. på en bageplade.

Bred dejen ud i 9 helt flade boller (på hver plade). Put tomatpure og mozzarellaost på. Og hvad man ellers lige lyster. Bages i 10 minutter ved 200 grader. Skal bages ved varmluft! Kan gemmes 1 dag og smager bedst opvarmet. Denne opskrift er børnenes favorit!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6810 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie  -  2020-02-14 17:18:52
Hvor meget mel er der i en pose?