Squashkage Glutenfri

Squashkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Squashkage Glutenfri, billede 4 Squashkage Glutenfri, billede 1 Squashkage Glutenfri, billede 2 Squashkage Glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
340 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
dl. Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
450 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
  Ostecreme:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker tilsæt olien.
Tilsæt mel, salt, bagepulver, natron, kanel, kardemomme og hakkede valnødder.
Bland til sidst groftrevet squash i dejen.

Hældes over i en bradepande.

Bages ved 200 grader C. i 50 min.

Ostecreme:
Flødeost piskes igennem inden blødt smør, flormelis og vaniljesukker piskes i.

Smør ostecremen på kagen og pynt evt. med halve valnøddekerner.


karakterer:
Opskriften er vist 22153 gange,
og udskrevet 552 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 27256 (6489 kcal)
KJ pr. Pers. 2271 (540 kcal)
Vægt ialt 1845 gram
Vægt pr. Pers. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1476 KJ (351 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 24.6 gram
Kulhydrat 30.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu