Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grovbrød med majsmel Glutenfri

Grovbrød med majsmel Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Pre-Mix

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
1/4 l.lunken mælk
1 spsk.olie
100 g.solsikkekerner
100 g.hirseflager
100 g.majsmel
200 g.lidano pre-mix
50 g.sesamfrø
 salt
 æg til at pensle med
 


Opskrift:

Dejen røres/blandes sammen og hæver en times tid. Æltes igennem og kommes i en form. Lad brødet hæve ca. 30 minutter. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø. Bages ved 200° i 30 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 36640 gange,
og udskrevet 852 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-11-25 10:35:23
jeg har hørt at man ikke kan få pre-mix mere


Henrik Hessner Andersen  -  2007-09-27 16:48:43
Det er et mel erstatnings produkt,men man kan også bruge andre gluten fri mel tyber


  -  2007-04-29 18:58:35
Det ville være rart med en forklaring på hvad "lidano pre-mix" er for noget, det er ikke noget jeg har haft i mit køkkenskab nogensinde.....mig bekendt