Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet glutenfri pasta

Hjemmelavet glutenfri pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Kg.

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
350 g.rismel
150 g.majsstivelse
150 g.kartoffelmel
450 g.æg
 


Opskrift:

Mel og æg hældes i en røremaskine. Røres grundigt i 5 minutter.

Smør olie på bordet så pastaen ikke klistre. Pastaen rulles ur med en kagerulle. Skæres i ønsket facon med en skarp kniv eller klejnespore.

Pastaen koges i letsaltet vand til det er al dente.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11045 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu