Nutana plantemargarine80 g. Nutana plantemargarine
100
g.
Jyttemel100 g. Jyttemel
2
dl.
vand2 dl. vand
3
æg3 æg
1
tsk.
hvinstensbagepulver1 tsk. hvinstensbagepulver
1
tsk.
ren vanillepulver1 tsk. ren vanillepulver
1
spsk.
birkesød/sukrin1 spsk. birkesød/sukrin
Pynt (til fx kagemand): Pynt (til fx kagemand):
sukkerfri syltetøj (Fior d' frutta) sukkerfri syltetøj (Fior d' frutta)
sukkerfri chokolade sukkerfri chokolade
sukkerfrie vingummier sukkerfrie vingummier
Opskrift:
Ovnen tændes på 200 grader C. (varmluft ca 175 grader)
*Bring fedtstof og vand i kog.
*Tilsæt melet og rør med grydeske.
*Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
*Lad dejen afkøle lidt.
*Tilsæt et æg ad gangen - rør med elpisker hver gang.
* Samtidig med at det sidste æg røres i, tilsæt birkesød/sukrin, vanille og bagepulver. Pisk herefter igen
Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose/frysepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.
Sæt pladen lige under midten i ovnen. Bagetid 20-30 minutter.
Vent med at se til kagerne før efter 15 minutter, da de ellers risikere at falde sammen.
Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden.
Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Så bliver de ikke bløde.
Velbekomme :-)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7405 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider