Kødboller til boller i karry, glutenfri

Kødboller til boller i karry, glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kødboller til boller i karry, glutenfri, billede 4 Kødboller til boller i karry, glutenfri, billede 1 Kødboller til boller i karry, glutenfri, billede 2 Kødboller til boller i karry, glutenfri, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
  Salt
  Peber
   
Opskrift:
Her har vi brugt hakket svine og kalvekød, men rente svinekød kan også fint bruges.

Rør det hakkede kød sejt med lidt salt. Tilsæt groftrevet løg, mel, æg og peber og rør godt, tilsæt så mælk til passende i konsistens, så den kan formes til boller Sæt gerne farsen på køl en halv times tid.

En gryde med vand bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en spiseske. Når de kommer op til overfladen koger de videre 5-10 an på størrelsen.

Tages op og lægges på en tallerken gem kogevandet, det kan bruges til sovsen.

Tips:

Disse kødboller uden gluten er lidt løsere end almindelige kødboller, så undgå at koge dem for hårdt da de ellers vil kunne gå i stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 2196 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5266 (1253 kcal)
KJ pr. Pers. 1316 (313 kcal)
Vægt ialt 870 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 605 KJ (144 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu