Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grovbrød med sirup og kokos Glutenfrit

Grovbrød med sirup og kokos Glutenfrit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.lunkent vand
15 g.gær
0.5 spsk.groft salt
1 spsk.sirup
1 dl.brune hørfrø, knuste
2 spsk.plantemargarine
2 dl.majsgryn
1.5 dl.quinuamel
0.5 dl.kokosmel
3 spsk.maizena
2 dl.glutenfri grovbrødsmix
 


Opskrift:

Gæren udrøres i vandet. Salt og sirup tilsættes, herefter tilsættes de øvrige ingredienser med undtagelse af grovbrødsmix. Dejen røres godt igennem, og hviler 3-5 minutter. Herefter tilsættes grovbrødsmix og dejen røres godt igennem igen. Bageformen smøres med plantemargarine, og dejen hældes i formen. Brødet hæver ca. 10-20 minutter afhængig af rumtemperaturen.

Bages ved 160-165° i 40-45 minutter, vendes derefter ud på en bagerist.

Tips:

Hørfrøene knuses i en blender




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18543 gange,
og udskrevet 323 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu