Glutenfrie tarteleter

Glutenfrie tarteleter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.glutenfrit mel
100 g.smør
0.25 tsk.salt
1 æg
 
Opskrift:
Smørret smuldres ned i melet. Salt blandes i dejen. Tilsæt æg. Dejen samles med let hånd og hviler koldt i ca. 1/2 time.

Udrulles ret tyndt og trykkes fast på ydersiden af linseforme.

Bages 8 minutter ved 200 grader C.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 8121 gange,
og udskrevet 240 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisbeth  -  2009-09-06 17:00:51
Hvilken slags glutenfri mel?

Caro  -  2007-08-09 11:26:41
super opskrift. hhmmm