Svampepizza - glutenfri og uden æg

Svampepizza - glutenfri og uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
1 dl.vand
15 g.gær
0.5 tsk.salt
 dl.majsmel
1 spsk.olie
 
 Fyld:
250 g.champignon eller vilde spisesvampe
1 fedhvidløg
2 spsk.smør eller margarine
 salt
 kværnet peber
 pizzakrydderier
 tomatkoncentrat
100 g.røget skinke eller bacon
4 tomater eller 1 ds flåede tomater - gerne økologiske
150 g.ost
 
Opskrift:
Gæren smuldres ud i det lunkne vand. Salt, mel og olie tilsættes, hvorefter det æltes til en dej. Klap det ud til tynde runde plader på et stykke bagepapir. Skær champignonerne ud i skiver og svits dem på en pande. Vend dem, når den udtrukne væske er forsvundet. Tilsæt fedtstoffet og et fed presset hvidløg [eller to efter smag]. Krydder det med salt og kværnet hvid peber. Bred et tyndt lag tomatkoncentrat ud med en ske på pizzabunden. Bred svampemassen ud på pizzabunden. Og strøg skinke, tomatskiver/-terninger og pizzakrydderier-ne ud over det hele. Dæk det hele med reven ost.

Bager i ovnen ved 250ºC til den er pæn gyldenbrun [ca. 25 minutter].





karakterer:
Opskriften er vist 8233 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu