Glutenfrie pandekager

Glutenfrie pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 6 Stk.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Labre lækre gudinde

Indsendt :      Red:

Glutenfrie pandekager, billede 4 Glutenfrie pandekager, billede 1 Glutenfrie pandekager, billede 2 Glutenfrie pandekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Husk fibre 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
50 gram Majsmel
50 gram Rismel
50 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bland det hele i en skål undtagen mel. Lad det stå i 2 minutter så husken fungere.

Derefter tilsætter du mel og så skal det hvile i køleskabet i mindst et kvarter.

Så tages dejen ud af køleskabet tilsæt evt. vand hvis dejen er for tyk.

Steg pandekagerne til de er lysebrune.

Tips:

6 pandekager på 24 cm. pande


karakterer:
Opskriften er vist 6970 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4263 (1015 kcal)
KJ pr. Stk. 710 (169 kcal)
Vægt ialt 621 gram
Vægt pr. Stk. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 686 KJ (163 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 23.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

John  -  2016-07-09 18:08:37
Majsmel kan med fordel udskiftes med boghvedemel, det giver en lækker nøddeagtig smag.