Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glutenfrie pandekager

Glutenfrie pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Labre lækre gudinde

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.majsmel
50 g.rismel
50 g.maizena
2 æg
1.5 dl.mælk
1.5 dl.vand
2 tsk.kardemomme
0.5 tsk.salt
1 spsk.olie
1 tsk.husk
 


Opskrift:

Bland det hele i en skål undtagen mel. Lad det stå i 2 minutter så husken fungere. Derefter tilsætter du mel og så skal det hvile i køleskabet i mindst et kvarter. Så tages dejen ud af køleskabet tilsæt evt. vand hvis dejen er for tyk. Steg pandekagerne til de er færdige.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5018 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

John  -  2016-07-09 18:08:37
Majsmel kan med fordel udskiftes med boghvedemel, det giver en lækker nøddeagtig smag.