Glutenfrie pandekager
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Labre lækre gudinde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Nem opskrift på glutenfrie pandekagerHer finder du opskriften på skønne, velsmagende glutenfri pandekager lavet på majsmel og rismel med en snert af kardemomme. Når du skal bage glutenfrit, er der visse ting, du skal have styr på. Det er nemlig ikke ligetil som med en almindelig pandekage bagt på hvedemel. Denne opskrift på glutenfrie pandekager er for dig, som lider af glutenallergi, eller som har valgt ikke at spise hvedeholdige fødevarer.Pandekager som glutenfri - hvad er gluten?Gluten er et proteinstof, som findes i både hvede, byg og rug, og det er dette protein, som folk med cøliaki eller glutenallergi ikke kan tåle. Når først du har fået sygdommen, skal du lære at leve med den resten af livet. Derfor er det nødvendigt at finde et glutenfrit alternativt til eksempelvis hvedemel, som anvendes i stort set alt bagværk, herunder pandekager. Heldigvis er det ikke svært at lave glutenfri dessert pandekager, som kan nydes med en klat is og syltetøj sammen med venner eller familie.Selvom om disse nemme glutenfri pandekager kan spises af alle, kan det være, at du gerne vil byde dine gæster på en omgang gode gammeldags pandekager, som indeholder helt almindeligt hvedemel. |
Opskriften er vist 11360 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2016-07-09 18:08:37 Majsmel kan med fordel udskiftes med boghvedemel, det giver en lækker nøddeagtig smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne