Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glutenfri og sukkerfri kanelsnegle

Glutenfri og sukkerfri kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.margarine
4 dl.vand
50 g.gær
1 dl.perfect strø ( der kan bruges rigtig sukker)
2 æg
4 knsp.salt
425-450 g.finax mjölmix (den røde )
 
 Fyld:
120 g.margarine
150 g.brun farin
2-3 tsk.kanel
 
2 tsk.Agarve Nectar(naturlige sødemidler )
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet, hæld vandet i og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud deri. Tilsæt sukker, æg og salt. Bland melet i, (husk at gemme lidt til at drysse på bordet ) Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens.

Efter de 20 min. røres rundt i dejen. Del dejen i to dele og tryk dem flade. Læg fyldet på. Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve 20 min.

bag sneglene ved 200 grader ca 8 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6915 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ulla  -  2014-03-03 16:02:34
Brun farin, tja i min verden er det også sukker... Hvad gør man med fyldet til snegle? Stedvis har jo ikke samme massefylde som sukker... Venlig hilsen ulla

Ulla pedersen  -  2014-03-03 16:00:45
Øh, er den sukkerfri? Der er brun farin i. Hm hm Hvad gør man med fyld til kanelsnegle, hvis der ikke skal sukker i? Steviosid har jo ikke samme massefylde som sukker.

Jeanette Krøner  -  2013-08-09 21:15:25
Vi har prøvet at gå slavisk frem efter opskriften og trods vi ved ældtningen, kunne derikke fremstilles snegle pga meget klistret og uhåndterlig.

Michelle  -  2012-01-13 00:29:55
Brun farin er da også sukker?