Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kiks Glutenfri

Kiks Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.glutenfri-mel
2 dl.maizenamel
1.5 dl.majsmel
3 tsk.bagepulver
3 tsk.vanille
3 spsk.mælkefri margarine
1.5 dl.soyamælk
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Dejen rulles ud med kagerulle og skæres ud i firkanter. Bages 15 - 20 min. ved 225 gr.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 21517 gange,
og udskrevet 542 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pia Jensen  -  2016-01-15 13:59:41
hvilken glutenfri mel type bruges der i opskrifter


Katrine  -  2012-05-12 22:38:33
Jeg kan ikke helt finde ud af hvad maizena mel er. Maizena er jo bare et "brand" er det deres majsstivelse? - jeg prøvede med det da det var det gængse svar jeg fik, og det er meget klistret, ihvertfald ikke en dej man kan rulle ud. - og skal margarinen smeltes først?


Anja  -  2009-09-26 15:42:28
25/9-2009 jeg erstatter maizenamel med havregryn, undlader vanilie og sukker, og tilsætter 1/2 tsk groft salt. os jeg havde ingen soyamælk, så brugte rismælk. vi stak dem ud med metal udstikkere, i ved kage koner, bil, tog, skib, prinsessesko, osv. det er et hit her i huset. :-)


Lulu  -  2009-06-23 18:35:52
Sukker kan undlades i opskriften, de bliver lækre alligevel :)


Lulu  -  2009-06-23 18:16:49
De er også virkelig lækre med tilsat kanel og mandler.


lulu  -  2009-06-23 18:14:11
De kan evt. piftes op med kokos mel og kokos olie, mums


danmark  -  0000-00-00 00:00:00
sniler kager