Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tjekkisk Kirsebærkage Glutenfri

Tjekkisk Kirsebærkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Jyttemel

Oprindelsesland : Tjekkiet

TjekkietKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
180 g.Jyttemel fra Irma (Glutenfri melblanding)
80 g.smør
2 æggeblommer
2 æggehvide
100 g.sukker (melis)
1 spsk.bagepulver
5-7 spsk.sødmælk (økomælk)
200 g.kirsebær (Moreller)
 


Opskrift:

Dejen kan laves i en blender. Smør & sukker blendes i blenderen. Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver. Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i en smurt form (f.eks. fransk stor tærteform). De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180 C) med varmluft i ca. 20-25 minutter.

Tips:

Drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm. Dæk kagen med créme fraiche.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 10852 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu