Glutenfri chokoladekage

Glutenfri chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten

Indsendt :      Red:

Glutenfri chokoladekage, billede 4 Glutenfri chokoladekage, billede 1 Glutenfri chokoladekage, billede 2 Glutenfri chokoladekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.margarine
400 g.sukker
5 æg
40 g.kakao
400 g.glutenfri mel(mix c fra Schär)
3 tsk.bagepulver
1 tsk.Vaniljesukker
1 dl.mælk
1 dl.kogende vand
 
Opskrift:
Margarine røres blødt sammen med sukker. Æggene tilsættes et af gangen. Kakao røres i. Mel, bagepulver og vaniliesukker blandes sammen, røres stille i sammen med vand og mælk. Bages i en lille bradepande ved 175 grader C. alm. ovn i ca 45 min. (Tjek med en strikkepind)


karakterer:
Opskriften er vist 86047 gange,
og udskrevet 1669 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lisa  -  2019-02-09 19:04:09
Rigtig god kage, men Sys den godt må være lidt stærkere af chokolade, men jeg kan se der er mange som har kommet chokoladestykker i, det skal helt klart prøves. Jeg kommer 25% mindre sukker i, det Sys jeg er gør den mere lækker da jeg Sys kage som regel er for sødt til mig.

Carina  -  2016-03-20 13:53:39
Elsker dem. Puttede chokoladestykker i. Mums...

  -  2016-03-20 13:08:42
Lavet som muffins, bagt i 15 min ved 200 grader

Klara  -  2015-08-07 12:52:40
Kan man lave dem om til muffins istedet

Mallemusen<3  -  2013-04-05 10:27:53
Skal smøret være stuetempratur????

emma  -  2012-11-09 14:08:44
skal margarinen smeltes????<333

  -  2012-10-30 16:22:19
kan man god bruge flour mel ?

Gunhild  -  2012-10-25 08:52:19
Virkelig, virkelig lækker kage! Jeg brugte rød finax og tilsatte 200 g. hakket mørk chokolade og 150 g. hasselnødder - det bragte den op på et rent ti-tal! Klart bedst lun, mens den stadig har sprød kant. Det glutenfrie mel trækker ikke ned smagsmæssigt.

  -  2012-10-08 17:24:21
Super lækker kage :) Jeg kom yderligere 200 g groft hakket mørk chokolade og 100 g groft hakket nødder i (den kan sagtens tåle 100 g mere)

  -  2011-07-21 10:07:47
Uhmm. Rigtig god kage. Min datter og hendes veninder kunne ikke smage forskel fra en med gluten og uden.

  -  2010-12-20 19:48:32
BEDSTE GLUTENFRI KAGE EVER! :D 1000 tak, jeg har længe søgt efter en god kage

Maria  -  2009-06-28 15:43:20
Super god kage. Jeg puttede dejen i muffinforme og bagte kagerne i ca. 20 minutter. Lækkert! min familie kunne ikke smage, at de var bagt uden gluten.

  -  2008-04-24 14:41:13
sejt, en glutenfri chokoladekage

solvej  -  2008-01-13 16:34:33
Rigtig god kage, brugte rød finax i stedet for schär.Godkendt med pil opad af min cøliaki ramte datter... Tak for opskriften.