mix well lyst ( glutenfrit mel)180 g. mix well lyst ( glutenfrit mel)
100
g.
hårdt margarine100 g. hårdt margarine
1
æg1 æg
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
Fyld: Fyld:
300
g.
broccoli300 g. broccoli
100
g.
kyllingtern stegt med karry100 g. kyllingtern stegt med karry
3
æg3 æg
2.5
dl.
creme fraiche2.5 dl. creme fraiche
75
g.
flødeost naturel 75 g. flødeost naturel
100
g.
revet ost 100 g. revet ost
1
tsk.
groft salt1 tsk. groft salt
0.5
tsk.
revet muskatnød0.5 tsk. revet muskatnød
100
g.
bacontern100 g. bacontern
Opskrift:
Dejen:
Den kolde margarine skæres i mindre stykker i melet og smuldres med fingerne. Salt og æg tilsættes og dejen samles hurtigt med fingerne. Dejen rulles ud og puttes i en tærteform prikkes med en gaffel og stilles koldt i cirka en halv time. Forbages i alm. ovn ved 200 grader.
Fyld:
Broccolien deles, koges og stilles til afdrypning. Lav æggemassen du skal bruge æg, cremefraiche, fløde ost, revet ost, salt og revet muskatnød. Når tærten er forebagt kommes stegt kylling og broccoli på. Æggemassen hældes over og den bages færdig yderligere 30 min. ved alm. ovn 200 grader. Bacontern svitses og fedtet dryppes af. Bacontern kommes på tærten 10 min. før den er færdig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 15334 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Freja_kirstine15 - 2015-02-06 16:20:10 Tærten forbages i 15 min.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider