dadler (opblødt og fint hakket)5 dadler (opblødt og fint hakket)
250
g.
hirsemel250 g. hirsemel
125
g.
rismel125 g. rismel
125
g.
hel quinoa125 g. hel quinoa
100
g.
fintmalet majsmel100 g. fintmalet majsmel
200
g.
valnødder200 g. valnødder
1
dl.
solsikke olie1 dl. solsikke olie
Opskrift:
Opløs gæren i vandet. Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt dem lidt efter lidt, skiftevis med olien, under grundig omrøring. Kom dejen i en olieret form, og lad den hæve 1 time. Bag brødet ca. 45-55 min. ved 200 °, nederst i ovnen. PS: Dejen er klistret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 23440 gange, og udskrevet 614 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider