Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddebrød Glutenfri

Valnøddebrød Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.gær
5 dl.lunken vand
5 dadler (opblødt og fint hakket)
250 g.hirsemel
125 g.rismel
125 g.hel quinoa
100 g.fintmalet majsmel
200 g.valnødder
1 dl.solsikke olie
 


Opskrift:

Opløs gæren i vandet. Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt dem lidt efter lidt, skiftevis med olien, under grundig omrøring. Kom dejen i en olieret form, og lad den hæve 1 time. Bag brødet ca. 45-55 min. ved 200 °, nederst i ovnen. PS: Dejen er klistret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 21981 gange,
og udskrevet 584 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu