Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugtbrød Glutenfri

Frugtbrød Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.varmt vand
15 g.gær
0.5 spsk.salt
1 spsk.sirup
2 spsk.olivenolie
0.5 dl.tørrede økologiske æbleflager
60 g.tørrede abrikoser i tern økologiske
35 g.brune hørfrø, knuste
1 spsk.dolomit ekstra
30 g.solsikkekerner
90 g.hirsemel
25 g.hybenmel/hybenpulver
3 dl.glutenfri franskbrødsmix
 


Opskrift:

Gæren udrøres i det varme vand. Salt, sirup, olie, æbleflager, og abrikos i tern tilsættes, dejen røres godt igennem. Herefter tilsættes alle øvrige ingredienser med undtagelse af glutenfri franskbrødsmix, dejen røres godt igennem, trækker 1o-15 minutter. Glutenfri franskbrødsmix tilsættes og dejen røres godt igennem. Brødformen smøres med plantemargarine, dejen hældes i. Brødet hæver ved stuetemperatur i ca. 15-2o minutter. Volumen ca. 2/3 af formen.

Brødet bages ved 170-180 grader C i ca. 35-45 minutter. Brødet hviler i formen 3-4 minutter, vendes ud på bagerist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8226 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu