Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grundregler for henkogning i trykkoger

Grundregler for henkogning i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 ,",
 


Opskrift:

Til henkogning bør kun anvendes frisk plukket, fejlfri frugt eller grønsager. Frugt lægges rå i glassene, grønsager får først et lille opkog. Til 1 litter vand beregner man ca. 250 g. sukker eller 10 g. salt Ved meget saftrige frugter drysses der blot sukker mellem lagene. I stedet for glas kan man også anvende dåser til henkogning. Følg de almindelige regler for henkogning. Dæk bunden af gryden med 2-3 kopper vand. Forsyn glassene med klemebøjle som sædvanlig. Glas, flasker eller dåser sættes i hulindsatsen. Luk gryden. Kogetid, se tabel under stegetider i menuen Efter endt kogetid må hurtigkogeren ikke afkøles med koldt vand, men skal stilles til side, og først åbnes, når den er helt uden tryk. (Ved hurtig afkøling under vand bliver saften trykket ud af glassene.) Glassene stilles på et sammenfoldet klæde og dækkes med et andet til de er helt afkølede.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17488 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu